Prezentare proiect nr. 1 – Test

OMAGIU CELOR DIN PRIMA LINIE Tablouri gravate 3D
În 2020, in plina pandemie COVID, am fost abordați de un client cu o cerere CNC foarte personalizată. Pentru a aduce un omagiu medicilor care l-au salvat de la moarte, a apelat la serviciile noastre de proiectare CNC si gravare 3D, pentru a crea un decor de perete special.

Dorind sa fie un produs de calitate, clientul a dorit sa folosim o bucata veche de fag masiv. Ca punct de plecare, clientul ne-a oferit vectorii pentru preferințele de dimensiune si design
Înainte de a începe procesul de gravare CNC, echipa noastră extrem de tanara si entuziasta și-a folosit toate conexiunile pentru a procura cel mai bun material lemnos, respectiv o bucata de fag, veche de 120 de ani.

Apoi, am adus la viață conceptul clientului încărcându-i vectorii pe routerul noastru CNC de ultimă generație și modificând dimensiunile modelului de proiectat. Odată ce etapele de proiectare și configurare au fost complete, am folosit routerul noastru CNC pentru a gravarea lemnului vechi cu modelul dorit de client.

Obiectul a fost executat la cele mai înalte standarde în câteva zeci de minute. Dacă clientul ar încerca să reproducă acest proces manual, ar dura câteva ore sau chiar zile și există o mare probabilitate ca acesta să nu arate nicăieri la fel de profesionist.